Direktlänk till inlägg 20 december 2012
Här kommer ytterligare ett godisrecept! Fick dessa av min kollega Brita förra året och de är sååå goda! Dock väldigt söta! Smakar som chokladbollar utan kakao men med vit choklad!
ca 30 st:
200 g rumsvarmt smör
3 dl florsocker
5,5 dl havregryn
1,5 dl marsanpulver, kallrört
2-4 msk kallt vatten
200 g vit choklad
kokosflingor
Rör samman smör och florsocker, tillsätt havregrynen, marsanpulvret och det kalla vattnet. Rulla bollar och lägg in i frysen i ca. 20-30 min. Smält chokladen över vattenbad eller försiktigt i micron. Doppa bollarna i den smälta chokladen och därefter i kokosen. Förvara kallt.
Hej mina underbara matvänner! Nu har jag flyttat till en ny sida och jag hoppas verkligen att ni följer mig dit: matdelikat.se, klicka på länken för att komma till min sida. Många kramar Cecilia ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
||||||||
3 |
4 | 5 |
6 |
7 | 8 |
9 | |||
10 |
11 | 12 |
13 |
14 |
15 |
16 | |||
17 |
18 | 19 |
20 | 21 |
22 |
23 |
|||
24 |
25 |
26 | 27 |
28 |
29 | 30 |
|||
31 |
|||||||||
|