Direktlänk till inlägg 21 november 2012
Här kommer tips på en kolhydratsfattig rätt som min älskade sambo lagade till mig idag! Supergod var den!
För ca 4p:
1 kg kycklingfilé
en bit ädelost (ca. 150 g) (extra gott med Saint Agur-ost!)
2 msk kycklingfond
2 msk kalvfond
2 msk olivolja
paprikapulver
chilipulver
svartpeppar
färsk basilika
1 klyfta vitlök
Ansa och dela kycklingfiléerna på hälften, skär ett snitt i varje del, lägg dem i en påse. Häll i fond, olivolja, paprikapulver, chilipulver, svartpeppar, hackad färsk basilika och pressad vitlök. Förslut påsen och blanda runt allt ordentligt. Ju längre kycklingen får ligga i marinaden, desto bättre. Har man ont om tid räcker det med några minuter. Ta sedan upp kycklingbitarna och lägg en bit ost i varje snitt. Stek sedan kycklingen i smör i en stekpanna till den är genomstekt. Osten brukar smälta ut som en sås. Servera med stekta champinjoner och sallad.
Hej mina underbara matvänner! Nu har jag flyttat till en ny sida och jag hoppas verkligen att ni följer mig dit: matdelikat.se, klicka på länken för att komma till min sida. Många kramar Cecilia ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 |
3 | 4 | ||||||
5 |
6 |
7 |
8 | 9 |
10 | 11 |
|||
12 |
13 | 14 |
15 | 16 |
17 |
18 |
|||
19 | 20 |
21 | 22 |
23 |
24 | 25 |
|||
26 | 27 |
28 |
29 |
30 |
|||||
|