Direktlänk till inlägg 9 augusti 2012
För er som aldrig ätit äggakaka, så smakar det ungefär som tjockpannkaka fast med lite mer äggig smak. Det är supergott! Det här är Krilles specialitet :)
för 2p:
4 ägg
4 dl mjölk
1 dl vetemjöl
1 tsk salt
smör att steka i
Blanda mjölet med hälften av mjölken till en jämn smet. Tillsätt resten av ingredienserna. Häll smeten i en stekpanna med hög kant och stek på låg värme! Låt kakan stekas tills den har stelnat, tar ca. 30 minuter. Servera med bacon och lingonsylt.
Hej mina underbara matvänner! Nu har jag flyttat till en ny sida och jag hoppas verkligen att ni följer mig dit: matdelikat.se, klicka på länken för att komma till min sida. Många kramar Cecilia ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 |
3 |
4 | 5 | |||||
6 |
7 |
8 |
9 | 10 | 11 |
12 | |||
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | |||
20 |
21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | |||
27 |
28 | 29 |
30 |
31 | |||||
|