Direktlänk till inlägg 5 augusti 2012
När vi var hos svärföräldrarna bjöd svärmor Ingrid på den här underbara pajen på röda vinbär. Den är lite seg i kanterna vilket gör den extra god!
För en paj, ca 24-26 cm i diameter:
120 g smör
2 1/4 dl mjöl
2 1/4 dl socker
1 ägg
1 tsk vaniljsocker
2 1/2 dl röda vinbär
pärlsocker
Sätt ugnen på 200 grader. Smält smöret till rumstemperatur. Blanda mjöl, socker, ägg och vaniljsocker med smöret. Smöra och bröda form med avtagbar kant och klicka i smeten. Strö över bären och pärlsocker. In i ugnen i 20 minuter.
Hej mina underbara matvänner! Nu har jag flyttat till en ny sida och jag hoppas verkligen att ni följer mig dit: matdelikat.se, klicka på länken för att komma till min sida. Många kramar Cecilia ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 |
3 |
4 | 5 | |||||
6 |
7 |
8 |
9 | 10 | 11 |
12 | |||
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | |||
20 |
21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | |||
27 |
28 | 29 |
30 |
31 | |||||
|