Direktlänk till inlägg 19 juli 2012
Idag har jag umgåtts med min mamma. Vi har lunchat på stan, närmare bestämt pasta på Italia. Vi har även handlat nya blommor till balkongen och köpt färska hallon som jag kokat sylt på.
Älskar hortensian, så fin!
Patsan på Italia, yummi :)
Hittade gula hallon! De är jättegoda. Har inte bestämt vad jag ska göra med dem än, någon som har något förslag?
Jag kokte iaf hallonsylt på två askar röda hallon. Gör så här: Tag lika delar socker som hallon och blanda, låt det stå så en stund innan kokning. Börja med att värma försiktigt, för att sedan koka sylten i ca, 5 minuter. Tag bort skummet för att minska risken för mögelbildning. Häll upp på rena burkar.
Hej mina underbara matvänner! Nu har jag flyttat till en ny sida och jag hoppas verkligen att ni följer mig dit: matdelikat.se, klicka på länken för att komma till min sida. Många kramar Cecilia ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | |||||||||
2 | 3 |
4 | 5 |
6 |
7 | 8 |
|||
9 | 10 | 11 | 12 |
13 |
14 | 15 |
|||
16 | 17 |
18 | 19 | 20 |
21 | 22 | |||
23 | 24 | 25 | 26 |
27 |
28 |
29 | |||
30 |
31 | ||||||||
|