Direktlänk till inlägg 7 juli 2012
I veckan kokade jag marmelad på rabarber och jordgubbar. Det är en god kombination, dessutom är det superenkelt att göra egen marmelad!
För en liten burk marmelad:
2 stora rabarber
10 jordgubbar
ca. 300 g syltsocker (lika mycket socker som bär)
Hacka rabarber i bitar. Snoppa jordgubbarna. Lägg rabarber, jordgubbar och socker i en kastrull. Låt det koka på full effekt ca. 10 minuter, rör lite då och då. Häll upp på en ren burk.
Hej mina underbara matvänner! Nu har jag flyttat till en ny sida och jag hoppas verkligen att ni följer mig dit: matdelikat.se, klicka på länken för att komma till min sida. Många kramar Cecilia ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | |||||||||
2 | 3 |
4 | 5 |
6 |
7 | 8 |
|||
9 | 10 | 11 | 12 |
13 |
14 | 15 |
|||
16 | 17 |
18 | 19 | 20 |
21 | 22 | |||
23 | 24 | 25 | 26 |
27 |
28 |
29 | |||
30 |
31 | ||||||||
|